Wasmachine, droger of afzuigkap kapot? Bel de reparateur uit Noord-Brabant

Neem contact op met W-R-M Elektro
Witgoed icoon

De reparatieservice van W-R-M Elektro uit Huijbergen

Als een van uw huishoudelijke apparaten kapot is kunt u twee dingen doen. U kunt direct een nieuw apparaat aanschaffen, of uw oude laten repareren. 
Het kopen van een nieuw huishoudelijk apparaat, zoals een wasmachine, koelkast of afzuigkap, is vaak duur en niet altijd nodig. W-R-M Elektro adviseert u hier graag over. Is het wel nodig om diep in de buidel te tasten voor een nieuwe machine? Of kunt u uw koelkast, vaatwasser of wasmachine voordelig laten repareren?

Het laten uitvoeren van een reparatie door W-R-M Elektro gaat snel, vakkundig en is betaalbaar. Vooraf krijgt u een opgave van de reparatiekosten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele onderdelen voor uw losstaande of ingebouwde apparaat. Hierdoor bent u er zeker van dat deze na de reparatie weer aan de fabrieksspecificaties voldoet. Bovendien krijgt u 6 maanden garantie op de reparatie en kunt u  6 dagen per week tot 20:00 uur rekenen op hulp.

All-inclusive bezorgservice voor nieuwe apparatuur

Is het tijd voor een nieuw apparaat? W-R-M Elektro verkoopt nieuwe apparatuur van de beste merken waaronder Siemens, Liebherr en ATAG. Op aanvraag wordt alles voor u besteld. Uw nieuwe apparaat wordt gratis bij u geleverd en de plaatsing en installatie zijn inbegrepen bij de prijs. Het verpakkingsmateriaal en eventuele oude apparaten neemt W-R-M Elektro voor u mee. U hoeft niets te doen en kunt direct gebruikmaken van uw nieuwe machine.

Hulp bij elektrische storingen

Wist u dat W-R-M Elektro ook kleine elektrowerkzaamheden doet en elektro technische storingen verhelpt? Mocht u problemen ondervinden met elektrische aansluitingen en u komt er zelf niet uit, neem dan gerust contact op.

Losse onderdelen nodig?

Als een van uw apparaten niet meer werkt is dit mogelijk het gevolg van een kapot onderdeel. W-R-M Elektro heeft losse onderdelen voor uw toestel op voorraad of kan deze voor u bestellen. U kunt de onderdelen zelf installeren. Heeft u twee linkerhanden? Neem contact op voor een helpende hand.

Advies en informatie

Als een van uw huishoudelijke apparaten er opeens mee stopt denkt u wellicht snel aan vervanging. Toch is dit niet altijd nodig. Laat u goed informeren. Bij W-R-M Elektro krijgt u advies over reparatie, vervanging van onderdelen, de aanschaf en werking van nieuwe apparaten en meer. Blijf dus niet met uw vragen zitten.

Maak een afspraak met W-R-M Elektro